MartinJan.NL geeft een levensbeschouwing volgens Martin Jan van Dalen
 
Privé
Mar10e
Uberbach
Kiek - dagboek
Politiek


algemeen
politiek.nl
politiekejongeren.nl
republiek NL
Republikeinen
NRG
RMP
vlnr:
SP
GroenLinks
D66
PvdA
Christenunie
CDA
LN
VVD
LPF
SGP
overheid:
Koninklijk Huis
regering.nl
Tweede Kamer
 

Leve Nawijn.

Vrijdag 1 november 2002

Hij heeft het voor elkaar: Nawijn, indien inderdaad unaniem gekozen tot lijsttrekker van de LPF, zal de partij totaal ten gronde richten. Dat heeft hij vanavond bij BvD op televizie bewezen.

Een niet-charismatisch persoon, die toegeeft nu al (na een schamele 3 maanden in de functie van minister) gevangen te zijn door het virus waarmee de PvdA en VVD zijn besmet: het pluche...

Als de LPF 5 of minder zetels krijgt gaat deze demissionair minister niet vanuit de oppositie in de 2e kamer zijn "principes" proberen te verdedigen. De smaak van macht heeft nu ook al hem in haar greep, en een vertegenwoordiging van enkele tientallen duizenden kiezers in de kamer is geen vooruitgang in zijn carriere.

Buiten dat dit een aanfluiting is op deze man persoonlijk, is het natuurlijk ook kiezersbedrog. Dat moet ook in de regio-afdelingen zijn doorgedrongen lijkt mij. Wanneer en waar staat de eerste regio-bestuurder op die dit wangedrag aan de kaak stelt? Dan kan het geruzie, wat we nu zo missen, gewoon weer doorgaan. Met een kans dat de LPF toch iets meer stemmen krijgt, want hoe meer LPF-zielen in de 2e kamer hoe meer vreugd'...!

Ik roep bovendien alle LPF-stemmers op om een voorkeursstem uit te brengen op iemand die niet Nawijn is. Op deze manier krijgt de soap LPF een nieuwe episode in de strijd om de politieke leider....

 
Archief
martinjan.nl
claus
nawijn
clones
broeikas